U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
De bedrijven die gebruik hebben gemaakt van de BOOST Smart Industry Vitale Industry Voucher zijn allemaal erg enthousiast. Dat is erg mooi want daar is de voucher voor om de MKB bedrijven te ondersteunen met externe kennis.

Ron Verhoeven, CFO van Bredenoord vertelt wat de externe kennis opgeleverd heeft: "Gelukkig hebben we onze medewerkers kunnen behouden, want daarmee behoud je ook langere termijn kennis en kwaliteit."

Deze regeling wordt ondersteund en uitgevoerd door KMU, FME, OostNL, Kennispoort Regio Zwolle, NovelT, RCT Gelderland en VMO.

Er zijn nog steeds voldoende mogelijkheden om van een voucher gebruik te maken. Neem hiervoor contact op met Koninklijke Metaalunie, Margriet Bouma, Jon Sanders of Bert Rundervoort. T. 030 - 605 33 44.

> Video BOOST Vitale Industrie Voucher.

 

Misschien interessant voor uHeeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl
Blog

Blog


Bert Jaarsma     
Directie

Ruimte voor ondernemen

> Lees meer.