U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
In dit voorlopig laatste interview in de Make it Possible reeks het verhaal van de enthousiaste ondernemer Richard Nieuwenhuis van Metaalunielid Niverplast. 

Hij spreekt met Jaap over het bijzondere bedrijfsmodel van machinefabrikant Niverplast: geen vaste werktijden, geen directie. In plaats daarvan veel vertrouwen, verantwoordelijkheid en ondernemerschap. En dat werkt. Het bedrijf groeit hard, met een team vol betrokken medewerkers, die samenwerken binnen “gezinnen”. Richard vertelt over zijn rol, drive en visie op de toekomst van Niverplast. En die is veelbelovend! Onder meer met de bouw van een campus waar innovaties vanuit het bedrijf kunnen uitspinnen en groeien. 

> Bekijk nu het interview!


Misschien interessant voor uHeeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl
Blog

Blog


Bert Jaarsma     
Directie

Ruimte voor ondernemen

> Lees meer.