U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
Vanaf 1 december 2020 kan een medewerker, van wie uit bron- en contactonderzoek of de CoronaMelder app is gebleken dat hij/zij in contact is geweest met een besmette persoon, zich op corona laten testen. Ook als deze medewerker geen klachten heeft.

Testen kan op de 5e dag na het laatste risicovolle contact met besmette persoon. Op deze dag is het virus namelijk ook zonder klachten goed aan te tonen. Is de uitslag negatief? Dan hoeft de quarantaineperiode van 10 dagen niet afgemaakt te worden en kan een medewerker weer aan de slag. Belangrijke voorwaarde is wel dat de medewerker alert blijft op klachten en zich opnieuw laat testen bij klachten.

> Bekijk de aanmeldprocedure voor mensen zonder klachten.

Misschien interessant voor uBlog

Blog

Jos Kleiboer / Directie      

We zijn er bijna ..

> Lees meer.

Heeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl