U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
Verschillende Tweede Kamerleden en provinciale en lokale politici gingen op vrijdag 20 november, de Dag van de Ondernemer, op werkbezoek bij kleine en middelgrote bedrijven. Vooruitlopend hierop bezocht donderdagmiddag gedeputeerde Henk Brink Supermarkt Wiester en Metaalunielid De Vries Mechanisatie in Beilen.

Dat deed hij om ondernemers te bedanken voor hun lef, doorzettingsvermogen en enorme bijdrage aan economie en maatschappij. Juist in deze moeilijke coronatijd verdienen ondernemers onze steun. Ondernemer Jacco Kleine van Supermarkt Wiester opende onlangs, middenin de coronatijd, een supermarkt in Wijster die een grote sociale functie vervult in het dorp. Ook het bezoek bij De Vries mechanisatie maakte indruk.

Koninklijke Metaalunie gaat jaarlijks samen met diverse hoogwaardigheidsbekleders langs bij een aantal ondernemers om ze te bedanken voor hun bijdrage aan onze maatschappij. Ook dit jaar waren meerdere bezoeken gepland, maar die gingen in overleg met ondernemers helaas en om begrijpelijke redenen niet door.

In het leven
De Dag van de Ondernemer werd vier jaar geleden in het leven geroepen en is een sympathieke, nieuwe traditie om circa 1,5 miljoen zelfstandig ondernemers in Nederland te prijzen voor wat zij doen. Initiatiefnemer MKB-Nederland benadrukt daarbij de enorme bijdrage die zij leveren aan economie en werkgelegenheid, maar ook maatschappelijk. Zo drijft het voortbestaan van lokale sportverenigingen, clubs, culturele evenementen en festiviteiten vaak voor een onmisbaar deel op de sponsoring en inzet van plaatselijke ondernemers.

Bron: De Krant Van Midden-Drenthe.

 


Misschien interessant voor uBlog

Blog

Jos Kleiboer / Directie      

Een beetje
positief

> Lees meer.

Heeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl