U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
Groeiende bedrijvigheid en uitbreiding van het aantal banen. Dat is wat de provincie Drenthe en de gemeenten Hoogeveen, Coevorden en Emmen - ook in deze tijden van Corona – graag willen om de regio economisch te versterken. Daarom ondersteunen zij ondernemers in de regio die aan deze ambities een bijdrage leveren met de Bedrijvenregeling Dutch TechZone 2020. Deze regeling is sinds 20 juli 2020 opengesteld. Er is nog subsidie beschikbaar! Van de in totaal 4 miljoen euro voor mkb’ers en 800.000 euro voor het grootbedrijf is er nog beperkte ruimte om projecten te financieren.

Bedrijvenregeling Dutch TechZone 2020
Ondernemers die zich nieuw komen vestigen in de gemeente Hoogeveen, Coevorden of Emmen kunnen met deze regeling subsidie aanvragen voor hun investeringsproject. Gevestigde mkb’érs in de drie gemeenten kunnen daarnaast ook subsidie aanvragen voor de uitvoering van projecten die zijn gericht op uitbreiding, diversificatie of fundamentele wijzigingen van bedrijfsactiviteiten. Dit moet een bijdrage leveren aan de economische versterking, werkgelegenheid, verduurzaming en/of innovatie in de regio. Het is daarom nog mogelijk om een aanvraag in te dienen. 

Het budget wordt verdeeld op volgorde van ontvangst van een volledige aanvraag. Snel indienen van de aanvraag is belangrijk, want op = op. Aanvragen is nog mogelijk tot en met 31 december 2020, maar zoals gezegd op = op. Er zijn veel mogelijkheden zoals het verplaatsen van de productie van China naar de regio maar ook andere investeringen komen in aanmerking voor een subsidie.

Benieuwd of uw project in aanmerking komt voor deze subsidie? Neem dan contact op met SNN via bedrijvenregelingen@snn.nl óf bel met 050 - 5224 915.

 

Misschien interessant voor uHeeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl
Blog

Blog


Bert Jaarsma     
Directie
Positief signaal

> Lees meer.