U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
MAKE Center, een initiatief van OBM en ROCMN, heeft een game laten ontwikkelen waarmee medewerkers hun kennis en vaardigheden kunnen testen. De game is bedoeld om in het kader van een Leven Lang Ontwikkelen erachter te komen waar ontwikkelingsmogelijkheden van de medewerker liggen. Dit kan variëren van het volgen van een extra lascursus tot een training leidinggeven op de werkvloer.

Gedurende zes weken speelt de medewerker elke dag 10 minuten deze game waar vragen worden beantwoord en kennis wordt getest. De ervaring leert dat dit het beste werkt onder werktijd. De game is beschikbaar als laptop/desktop- en smartphoneversie. Als de medewerker de game uitgespeeld heeft, kan hierover na afloop in gesprek worden gegaan en dat zou kunnen leiden tot een persoonlijk ontwikkelplan.

Vrijdag 27 november om 9.30 uur is er een webinar waarin u verdere uitleg krijgt over dit initiatief. Bij aanmelding ontvangt u een MS Teams uitnodiging

Interesse/aanmelden? 
Stuur een mail naar info@makecenter.nl o.v.v. MAKE game. Er zijn geen kosten verbonden aan de licentie om dit spel te spelen.

 


Misschien interessant voor uBlog

Blog

Jos Kleiboer / Directie      

Afgehekt

> Lees meer.

Heeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl