U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
De Minister van Sociale Zaken heeft in een brief aan de Tweede Kamer laten weten dat de eindafrekening NOW 2.0 die ingediend zou kunnen worden vanaf 15 november 2020, is uitgesteld tot 15 april 2021. Dit is het gevolg van extreme drukte bij uitkeringsinstantie UWV.

Ondernemers moeten daarmee langer wachten op de eindafrekening van de NOW-2 subsidie die ze over de maanden juni, juli, augustus en september hebben aangevraagd. De eindafrekening zou ingediend kunnen worden vanaf 15 november 2020. Dit is uitgesteld tot 15 april 2021.

Bedrijven die nog altijd in zwaar weer zitten kunnen vanaf 16 november een beroep doen op de NOW-3.

Misschien interessant voor uBlog

Blog

Jos Kleiboer / Directie      

We zijn er bijna ..

> Lees meer.

Heeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl