U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
Inschrijving EZK Energy Award Bedrijven 2020 is open
Vanaf nu kunnen ondernemers zich inschrijven voor de EZK Energy Award 2020. Bedrijven die in 2019 en/of 2020 uitblonken in energiebesparing en duurzaam opwekken van energie maken kans op de award. Is dat uw bedrijf? Meld u zich dan nu aan via RVO.nl. Dat kan tot en met 19 november 2020.

Naast de award ontvangt de winnaar een geldbedrag van € 25.000 euro evenals de nodige aandacht via (sociale) media. Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat stelt de prijs beschikbaar. Het bekend maken van de winnaar én de feestelijke uitreiking vinden plaats op 28 januari 2021 op het EZK-evenement: Partners in energie-uitdagingen.

Aanmelden en informatie
Alle informatie, waaronder criteria, én aanmeldmogelijkheid vindt u op de website van de RVO.

Misschien interessant voor uBlog

Blog

Jos Kleiboer    
Directie

De herfst kleuren

> Lees meer.

Heeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl