U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
Podcast Fried Kaanen: Niet alles zetten op reshoring
De coronacrisis laat onophoudelijk zien hoe kwetsbaar de mondiale toeleveringsketens zijn. Welke gevolgen moeten ondernemers in de metaal hieruit trekken? Moet de Europese industrie bijvoorbeeld zijn afhankelijkheid van Azië indammen en meer op Europese samenwerking inzetten? Moet de Europese industrie de productie nu terughalen uit Azië? Algemeen directeur Hans-Jürgen Alt van de VDMA Noordrijn-Westfalen en voorzitter Fried Kaanen van Koninklijke Metaalunie zetten niet alles op reshoring. Wat dan wel?

Dat hoort u in deze podcast.

Misschien interessant voor uBlog

Blog

Jos Kleiboer    
Directie

De herfst kleuren

> Lees meer.

Heeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl