U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
Eerste virtuele beurs maakindustrie geopend door Fried Kaanen
Metaalunievoorzitter Fried Kaanen heeft samen met Rolf Elling, hoofdredacteur Vraag en Aanbod, de eerste virtuele beurs voor de Nederlandse maakindustrie ‘Midden in de maak’ officieel geopend. Het is een nieuwe, virtuele beurs, waar de Nederlandse maakindustrie bij elkaar komt en zich kan presenteren. Tot en met 9 oktober 2020 is deze beurs online.

“Ik vind dit een uitstekend initiatief in deze bijzondere coronatijden. En juist de disrupties zoals we die in de economie meemaken, vragen om innovatieve oplossingen, ook op beurzengebied”, sprak Kaanen tijdens de opening van de beurs. “Want helaas lukt het dit jaar niet, en wellicht volgend jaar ook niet, om elkaar, vraag en aanbod, live op stands bij elkaar te brengen. Daarom is deze virtuele beurs zo goed en ik hoop dat het een vervolg gaat krijgen en dat virtuele beurzen een onderdeel worden van ons economisch handelen. Want het is van belang dat exposanten en producten en diensten, datgene wat ze nieuw doen, innovaties, kunnen blijven tonen. En dat bezoekers die informatie kunnen absorberen en dat vervolgens weer kunnen gebruiken voor hun eigen zakendoen. Ik wens deze beurs groot succes toe.”

Midden in Maak
Deelnemende bedrijven hebben hun stand volledig 3D ingericht met machines, producten, demo’s en video’s. Er kan direct contact worden gemaakt tussen de bezoekers en standhouders door de chatmogelijkheid. Ook kunnen flyers en foldermateriaal worden aangeboden. Het geeft talloze mogelijkheden.

Voor de bezoekers geldt dat ze door de beurshal lopen en elke stand van de deelnemende bedrijven binnen kunnen gaan. Virtueel, 360 graden vergelijkbaar met Google Street View. Ook kunnen ze zelf aangeven contact te willen met het bedrijf. Verder biedt de beurs de gelegenheid om seminars of webinars te organiseren. Hiervoor moeten de bezoekers zich aanmelden en is er live contact mogelijk. De beurs is te bezoeken via www.middenindemaak.nl

Misschien interessant voor uHeeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl
Blog

Blog


Bert Jaarsma     
Directie

Quarantaine vergoeden

> Lees meer.