U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
Rectificatie
In de flyer die als bijlage bij het Bulletin van september is verzonden met als onderwerp Metaalunie Rechtsbijstand en de Mevas Rechtsbijstandverzekering, staat een aantal onjuistheden. In de flyer wordt onder meer ten onrechte de indruk gewekt dat de dienstverlening van Metaalunie Rechtsbijstand gratis is.

Ter verduidelijking hierna het onderscheid tussen Metaalunie Ledenservice en Metaalunie Rechtsbijstand.

Metaalunie Ledenservice
Als Metaalunielid kunt u advies vragen aan een van de juridisch adviseurs van Metaalunie Ledenservice. Aan hen kunt u ook geschillen voorleggen. Dat kost niets extra’s, deze dienst valt onder de contributie.

Metaalunie Rechtsbijstand
Wanneer een rechtszaak onvermijdelijk blijkt, kunt u terecht bij Metaalunie Rechtsbijstand. Dit is een zelfstandige dienst met een gunstig uurtarief. Omdat ondanks de scherpe tarieven de kosten voor het voeren van een procedure snel kunnen oplopen, heeft Metaalunie Rechtsbijstand met Mevas speciaal voor Metaalunieleden een rechtsbijstandverzekering ontwikkeld. Deze verzekering vergoedt de kosten van de gerechtelijke procedure.

Vanwege de onjuistheden, vragen wij u de flyer als niet verzonden te beschouwen en dan ook niet te gebruiken. Binnenkort verschijnt er een gecorrigeerde versie.

Kijk hier als u nu al meer weten wil over de Mevas Rechtsbijstandverzekering.

Meer informatie over Metaalunie Rechtsbijstand vindt u hier.

Misschien interessant voor uHeeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl
Blog

Blog


Bert Jaarsma     
Directie

Quarantaine vergoeden

> Lees meer.