U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
25 jaar Mevas
Mevas viert in 2020 dat zij 25 jaar dé adviseur is op het gebied van verzekeringsoplossingen en preventie voor alle leden van Koninklijke Metaalunie. Mevas werd 25 jaar geleden opgericht door Metaalunie en Verum, de inkooporganisatie voor de maakindustrie. Sinds 2006 is Mevas een volledige deelneming van Metaalunie. In 25 jaar is Mevas uitgegroeid tot een toonaangevende tussenpersoon in alle verzekeringen. 

Duizenden leden maken gebruik van de diensten van Mevas, zowel op het gebied van bedrijfsverzekeringen als personeelsverzekeringen. Dat levert aanzienlijk lagere premies én voorwaarden die perfect op de metaalsector zijn afgestemd.Tijdens een feestelijk diner heeft Metaalunie een mooi kunstwerk, gesmeed door Metaalunielid Rein Tupker, cadeau gegeven aan de directie van Mevas. “Metaalunie is blij met een betrouwbare dienstverlener als Mevas die altijd klaar staat om onze leden tegen scherpe tarieven een goede verzekeringsoplossing te bieden”, zei Jos Kleiboer, directeur Beleid tijdens die gelegenheid. “Door de specifieke kennis van de bedrijven in onze sector, kunnen risico’s goed worden ingeschat en kan bij onverhoopte schade een goede oplossing worden verzorgd.” Ook voor de diverse Metaaluniebranches zijn er maatwerkverzekeringen samengesteld, afgestemd op de specifieke risico’s in de branche.

 

Misschien interessant voor uHeeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl
Blog

Blog


Bert Jaarsma     
Directie

Ontspanning

> Lees meer.