U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
Zijn uw internationale activiteiten geraakt door de coronacrisis? Met een externe adviseur kunt u op zoek gaan naar oplossingen. Vanaf 26 juni kunt u hiervoor de Kickstartvoucher aanvragen bij de Rijksdienst voor Ondernemers (RVO). Met de Kickstartvoucher betaalt u een adviseur die u zelf kiest. De voucher die u éénmalig kunt aanvragen is goed voor 80% van de kosten en bedraagt maximaal € 2.500 exclusief btw.

De Kickstartvouchers zijn gericht op coaching, kennisverwerking en begeleiding voor herpositionering van de internationale activiteiten van Nederlandse MKB-ondernemingen die structureel internationaal actief zijn. Ondernemers kunnen het advies van of de begeleiding door een erkend deskundige inwinnen voor onder andere de optimalisatie van internationale productie, leveranciersketens en/of logistieke processen, het opstellen van een nieuw internationaal sales- en marketingplan, onderzoek naar nieuwe internationale verdienmodellen (bijv. digitalisering) of de organisatie rondom financiën/betalingen en procesbeheer op afstand.

Voor meer informatie en het aanvragen van de voucher gaat u naar www.rvo.nl/kickstartvoucher.

Wilt u hulp bij het vinden van een adviseur die het best bij u past, kunt u contact opnemen met Birgit Voorhuis, ledenservice Internationaal, internationaal@metaalunie.nl.

 

Misschien interessant voor uBlog

Blog

Jos Kleiboer / Directie      

We zijn er bijna ..

> Lees meer.

Heeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl