U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
Inventarisatie leerbedrijven via MijnSBB
Stichting Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB), die voor alle mbo-opleidingen de erkenningen van leerbedrijven verzorgt, heeft een Actieplan Stages en Leerbanen opgezet (https://www.s-bb.nl/samenwerking/sbb-helpt-u-verder). Onderdeel van dat actieplan is een belronde om te inventariseren hoe groot het aanbod van leerbedrijven op dit moment is. Hierdoor wordt in kaart gebracht wat het verschil is tussen het aanbod van leerlingen en bedrijven. Bestaande leerbedrijven kunnen ook zelf input leveren aan de SBB zodat goed in kaart wordt gebracht welke leerbedrijven er nu zijn.

Dat kan via MijnSBB. Hier hebben alle erkende leerbedrijven een eigen pagina. Via MijnSBB kunnen leerbedrijven onder andere gegevens van het bedrijf bekijken en wijzigen, nieuwe leerplaatsen aanmelden die automatisch terechtkomen op Stagemarkt.nl, de website waar studenten een stage of leerbaan zoeken, contactpersonen en praktijkopleiders
toevoegen of verwijderen en een aanvraag doen voor een uitbreiding van erkenning.
In de onderstaande leaflet staat uitgelegd hoe MijnSBB werkt.

Misschien interessant voor uBlog

Blog


Jos Kleiboer
Directie

Tweede golf

Lees meer.

Heeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl