U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
Maak uw RI&E coronaproof
Volgens de Arbowet moet iedere werkgever een Risico-Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) opstellen. Daarin wordt beschreven wat de belangrijkste gezondheids- en veiligheidsrisico’s van het werk zijn. Ook het risico van besmetting met het coronavirus moet daarin worden aangepakt.

Metaalunie heeft samen met FME het document Covid-19-RIE ontwikkeld dat gebruikt kan worden om hier invulling aan te geven. Dit document is gebaseerd op de Algemene handreiking COVID-19, die onder eindredactie van de SER tot stand is gekomen (juni 2020). 

Download voor leden
Download hieronder het document Covid-19-RIE en volg de werkwijze in het document.
Hiervoor dient u eerst even in te loggen omdat het document exclusief voor Metaalunieleden is opgesteld.

Log in om het hele artikel te lezen

Misschien interessant voor uBlog

Blog

Jos Kleiboer    
Directie

Alles op alles zetten

> Lees meer.

Heeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl