U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
Maak uw RI&E coronaproof
Volgens de Arbowet moet iedere werkgever een Risico-Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) opstellen. Daarin wordt beschreven wat de belangrijkste gezondheids- en veiligheidsrisico’s van het werk zijn. Ook het risico van besmetting met het coronavirus moet daarin worden aangepakt.

Metaalunie heeft samen met FME het document Covid-19-RIE ontwikkeld dat gebruikt kan worden om hier invulling aan te geven. Dit document is gebaseerd op de Algemene handreiking COVID-19, die onder eindredactie van de SER tot stand is gekomen (juni 2020). 

Download voor leden
Download hieronder het document Covid-19-RIE en volg de werkwijze in het document.
Hiervoor dient u eerst even in te loggen omdat het document exclusief voor Metaalunieleden is opgesteld.

Log in om het hele artikel te lezen

Misschien interessant voor uBlog

Blog

Jos Kleiboer / Directie      

We zijn er bijna ..

> Lees meer.

Heeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl