U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
Iedere 2e woensdag van de maanden juni, juli en augustus organiseert Koninklijke Metaalunie gratis (online) export consultdagen voor vragen over export. De data zijn: 10 juni, 24 juni, 8 juli, 22 juli, 5 augustus, 19 augustus.

Exporteert u al en heeft u tijdens deze Corona-crisis te maken met teruglopende omzet uit het buitenland? Zou u graag meer zicht krijgen op uw exportkansen en oplossingen van knelpunten? Of overweegt u om te gaan exporteren, maar weet u niet of het iets voor u is en hoe u dat aan moet pakken?

U kunt terecht bij onze partner, Linda van den Broek. Zij is ervaren exportspecialist en eigenaar van Xportwise. Daarnaast begeleidt zij al vijf jaar exportcoachingstrajecten voor de Metaalunie. In een persoonlijk gesprek kunt u al uw exportvragen op tafel leggen. Linda treedt op als uw sparringpartner en adviseur en zoekt samen met u naar wegen die u vooruit helpen in het buitenland.

Xportwise biedt ondersteuning aan bedrijven die willen groeien in het buitenland, zowel op strategisch als uitvoerend niveau. U kunt denken aan het opstellen van een exportstrategie, het maken van exportplannen, maar ook aan het verbeteren van exportprocessen of het oplossen van knelpunten. Het doel is structureel meer resultaat uit export te halen. Meer informatie kunt u vinden op www.xportwise.nl.

Bedrijven die een exportcoachingstraject willen volgen via Metaalunie middels het stimulerings- en subsidieprogramma voor startende exporteurs (SIB) van RVO, kunnen zich hier desgewenst na afloop of direct voor aanmelden. Meer informatie kunt u vinden in de Kennisbank op metaalunie.nl.

Aanmelden
Consulten duren 45 minuten, zijn kosteloos en vinden plaats via videobellen. U kunt een afspraak inplannen via het secretariaat Ondernemen, Economie en Fiscaliteit, bedrec@metaalunie.nl of tel: 030-6053344.

Twijfelt u of dit iets voor u is? Neem gerust contact op met het secretariaat of met Adviseur Internationaal Ondernemen, Birgit Voorhuis, voorhuis@metaalunie.nl.

 

Misschien interessant voor uBlog

Blog

Jos Kleiboer / Directie      

Afgehekt

> Lees meer.

Heeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl