U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
Invoering nieuwe Omgevingswet pas op 1 januari 2022
Op 20 mei 2020 heeft Minister Ollongren van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties in een brief aan zowel de Tweede Kamer als de Eerste Kamer medegedeeld dat de Omgevingswet en het omvangrijke daarbij behorende wettelijke stelsel pas op 1 januari 2022 ingevoerd kan worden. Dit is een jaar later dan de recent nog beoogde datum van 1 januari 2021

De nieuwe datum geeft volgens de Minister voldoende ruimte om het wetgevingsproces af te ronden, het Digitale Stelsel Omgevingswet (DSO) op te leveren, de regelgeving goed te implementeren en ermee te oefenen.

Heeft u vragen over het stelsel van de nieuwe Omgevingswet en wat er mee samenhangt, neemt u dan contact op met een van de adviseurs bestuursrecht van onze ledenservice. Telefoon 030-6053344, of e-mail: bj@metaalunie.nl.

 

Misschien interessant voor uBlog

Blog

Jos Kleiboer / Directie      

Een beetje
positief

> Lees meer.

Heeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl