U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details

MKB-Nederland en VNO-NCW hebben een nieuw corona-instrument voor ondernemers ontwikkeld, de coronacalculator. Gebaseerd op de eigen bedrijfsgegevens wordt direct inzicht gegeven in de relevante steunregelingen van overheden en financiële instellingen.


De coronacalculator is veilig, overzichtelijk en snel en wordt op basis van ervaringen en ontwikkelingen verder verfijnd en dagelijks bijgehouden. Actualisaties in de regelgeving worden door vertaald in de calculator, zodat de ondernemer zijn sommen en aanvragen kan maken op grond van de meest actuele inzichten.

> Ga naar www.coronacalculator.nl.

Misschien interessant voor uBlog

Blog

Jos Kleiboer / Directie      

We zijn er bijna ..

> Lees meer.

Heeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl