U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
De ontwikkeling van Smart Industry is van groot belang voor de versterking van het groeivermogen van de Nederlandse economie. Het maakt de industrie efficiënter en opent mogelijkheden voor slimmere producten, diensten en nieuwe business modellen, dankzij de toepassing van ICT en innovatieve productietechnologie. 

Dit biedt grote kansen voor Oost-Nederland, met zijn sterke (hightech) maakindustrie en leidende posities in Agro-Food, Health, Energie- en Milieutechnologie. Reden voor het opstellen van een regionale actieagenda Smart Industry voor Oost-Nederland (BOOST), in het verlengde van de nationale actieagenda.

Het bedrijfsleven, Koninklijke Metaalunie, kennisinstellingen, de overheden en andere intermediaire organisaties in Gelderland en Overijssel slaan de handen ineen voor de regionale actieagenda BOOST.

Ruim 200 bedrijven leveren hun bijdrage. Het resultaat is een gedragen actieagenda die Smart Industry in Oost-Nederland een sterke ’boost’ zal geven. De belangrijkste thema’s binnen de actieagenda zijn het vergroten van de kennis over Smart Industry, het verbinden van initiatieven, het bouwen van business cases, het versnellen van start-ups en het ontwikkelen en delen van kennis in fieldlabs, proeftuinen en open innovatiecentra.

> Bekijk het filmpje.

Oost NV is initiatiefnemer en procesbegeleider bij het samenstellen van de regionale actieagenda BOOST in samenwerking met Kennispark, TNO, Koninklijke Metaalunie, FME en andere intermediaire partijen in Oost-Nederland.

 
Blog

Blog

Jos Kleiboer / Directie      

Waar een wil is ...

Lees meer.

Heeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl