U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
Liquiditeitsprognose: Cash is King, maak gebruik van onze gratis tool
Voor veel bedrijven geldt dat de inkomsten de komende maanden zullen teruglopen, terwijl de meeste uitgaven niet wijzigen. Het resultaat is minder geld in kas. Om te voorkomen dat u straks niet meer aan uw betalingsverplichtingen kunt voldoen moet u - daar waar u kunt - bijsturen: 

- uw uitgaven verlagen, 
- uw inkomsten vergroten en zo nodig 
- financiering aantrekken. 

Het is hierbij zaak dat u denkt in termen van euro's die maandelijks daadwerkelijk binnenkomen op uw rekening, dan wel euro's die u uitgeeft. 

Om u te helpen beter zicht te krijgen op de geldstromen binnen uw bedrijf heeft Koninklijke Metaalunie een compacte liquiditeitsprognose in Excel gemaakt, inclusief handleiding (notitie). Deze beide documenten kunt u (nadat u ingelogd bent) onderaan deze pagina downloaden. 


Log in om het hele artikel te lezen
Blog

Blog

Jos Kleiboer / Directie      

Politieke aard-
verschuiving

Lees meer.

Heeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl