U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
Een slimme inzet van datatechnologie helpt jouw onderneming met bijvoorbeeld slimmer inkopen, een efficiëntere inzet van het machinepark of een effectiever verkoopproces. Maar ook met de vertaalslag naar nieuwe, slimmere, producten en productiesystemen om de vertaalslag naar Smart Industry te ondersteunen.

De JADS Data Science for Smart Industry (DSSI) opleiding is speciaal voor ondernemers uit de maakindustrie ontwikkeld die waarde voor hun bedrijf willen creëren door toepassing van datatechnologie Deelnemers leren datatechnologie toe te passen in de context van hun bedrijf. De opleiding combineert interactieve werkvormen en case studies onder professionele begeleiding.

In november 2020 start weer een nieuwe groep. Voor meer informatie hierover en de eerder uitgezonden online informatieavond. Zie: link of stuur een email aan Chantal Stevels: c.v.stevels@jads.nl.

Metaalunie werkt met JADS DSSI samen in het Data Value Center- Smart Industry om ervoor te zorgen dat Metaalunieleden gebruik kunnen maken van mogelijkheden bij onze partners om meerwaarde met data te realiseren. 

Misschien interessant voor uBlog

Blog

Jos Kleiboer    
Directie

De herfst kleuren

> Lees meer.

Heeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl