U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
Videoboodschap Metaalunievoorzitter Kaanen
In een speciale video richt Koninklijke Metaalunievoorzitter Fried Kaanen zich tot alle Metaalunieleden. Hij steekt de leden een hart onder de riem als voorzitter en collega-ondernemer en spreekt zijn medeleven uit vanwege de gevolgen die het coronavirus heeft gebracht voor de MKB-metaalbedrijven.

Ook meldt hij dat de ondernemers voor hun individuele vragen en ondersteuning nog steeds onverminderd terecht kunnen bij de afdeling ledenservice van Metaalunie. Kaanen zegt blij te zijn met het betalingsuitstel dat banken hebben aangekondigd en pleit verder voor het opschuiven van leasetermijnen. Kaanen vertelt verder ook dat Metaalunie in gesprek is met pensioenfondsen over daar een mogelijke verruiming of verlichting kan plaatsvinden. Tot slot wenst hij de metaalbedrijven liquide en wijsheid toe en roept op tot saamhorigheid. 

Misschien interessant voor uHeeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl
Blog

Blog


Bert Jaarsma     
Directie

Quarantaine vergoeden

> Lees meer.