U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
Wilt u de meest actuele informatie hebben per land over de maatregelen en reisbeperkingen kijk dan op https://www.nederlandwereldwijd.nl/documenten/vragen-en-antwoorden/vragen-en-antwoorden-reisadviezen-coronavirus . Deze site van het ministerie van buitenlandse zaken wordt op continue basis geactualiseerd.

U kunt ook de “reisapp buitenlandse zaken” (van android of iOS (voor Iphone en Ipad) van het Ministerie van Buitenlandse zaken installeren via uw mobiele telefoon. U kunt hier eventueel per land aangeven om pushberichten te ontvangen zodra er wijzingen zijn in het beleid.

Misschien interessant voor uBlog

Blog

Jos Kleiboer / Directie      

We zijn er bijna ..

> Lees meer.

Heeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl