U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
Het coronavirus heeft ongenadig hard toegeslagen in Nederland. Het virus legt inmiddels een enorme druk op onze samenleving en maatschappij. Op u als mens, als burger en niet in de laatste plaats als ondernemer. We moeten volgens de richtlijnen weliswaar 1,5 meter uit elkaar blijven, maar laten we dan symbolisch de handen ineen slaan, elkaar helpen waar mogelijk is en niet vergeten dat we hier samen, in verbondenheid door heen moeten komen!

Meer dan ooit wordt er veel van u gevraagd. Wij, als ondernemers, weten als geen ander wat het betekent om in tijden van crisis het hoofd boven water te houden. Ondernemers in het MKB-metaal hebben al eerder een diepe crisis meegemaakt en getoond dat ze de veerkracht en het doorzettingsvermogen hebben er doorheen te komen. Zoals toen het geval was is dat ook nu: u staat er niet alleen voor! Koninklijke Metaalunie helpt u de komende tijd daar waar het kan en wij hopen zo een bijdrage te geven aan de continuïteit van uw bedrijf. Deze crisis kan niet zonder maatregelen. Wij zullen er in de lobby alles aan doen om voor het MKB-Metaal op te komen.

Tot slot wens ik, als Metaalunievoorzitter én als collega-ondernemer, u veel sterkte en wijsheid, maar vooral gezondheid toe de komende periode. Overeind blijven als mens en bedrijf is wat ik u van harte toewens. Ik weet zeker dat met onze kracht, flexibiliteit, maatschappelijke betrokkenheid en ondernemersdrang we ook deze moeilijke tijd zullen doorstaan. Als mens, als samenleving en als MKB-metaal!

Fried Kaanen,
Voorzitter Koninklijke Metaalunie

Misschien interessant voor uHeeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl
Blog

Blog


Fried Kaanen     
Voorzitter Metaalunie

Samen overeind
blijven

> Lees meer.