U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
Dienstverlening Metaalunie tijdens coronavirus
In een vandaag naar alle leden van Koninklijke Metaalunie verstuurde brief , informeert Metaalunie hoe zij als gevolg van de nieuwe maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus in Nederland, met deze situatie omgaat.

 
Ook in deze onzekere tijden kunnen leden op Metaalunie en de adviseurs rekenen. Uiteraard volgt Metaalunie de richtlijnen op om de verdere verspreiding van het virus zoveel mogelijk te beperken. Tegelijkertijd draagt Metaalunie ook de verantwoordelijkheid om daar waar mogelijk bij te dragen aan de continuïteit van het MKB-metaal.

Dit betekent dat:

  • De ledenadviseurs voor u klaarstaan om uw specifieke vragen te beantwoorden en met u mee te denken; zowel ten aanzien van uw zakelijke als personele consequenties. Zij volgen de laatste ontwikkelingen, publiceren zo nodig op onze website en leren ook van de vele praktische oplossingen die uw collega-ondernemers al bedachten. Bel of mail ons via 030 – 605 33 44 of info@metaalunie.nl.
  • Buitendienstadviseurs contacten onderhouden met leden bijvoorbeeld via telefoon of Skype. Als u graag onze adviseurs in persoon wilt ontmoeten, blijft dat in overleg mogelijk onder de voorwaarde dat de richtlijnen van de Rijksoverheid en de richtlijnen van uw en onze organisatie worden nageleefd.
  • Alle bijeenkomsten zolang dat nodig is, zijn geannuleerd. Deelnemers ontvangen hiervan bericht. Bij bijeenkomsten en overleggen met een gering aantal aanwezigen zal per geval bezien worden of en op welke wijze het contact kan plaatsvinden.

Website
Op onze website www.metaalunie.nl kunt u de actuele situatie met betrekking tot het virus terugvinden. Hier vindt u een aantal bronnen en berichten die u kunt raadplegen. Daarnaast kunt u altijd contact met ons opnemen.

Lobby
Ook onze beleidsmensen zijn volop voor u actief in de lobby richting onze overheid. Wij voeren een sterke lobby, samen met MKB-Nederland, om onze ondernemingen zoveel mogelijk zonder schade de komende tijd te laten doorkomen. Ondernemersvriendelijke maatregelen op sociaal-, fiscaal- en economisch gebied moeten daarbij helpen. 

 

Misschien interessant voor uHeeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl
Blog

Blog


Fried Kaanen     
Voorzitter Metaalunie

Samen overeind
blijven

> Lees meer.