U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
Vanwege de verscherpte maatregelen die recent zijn afgekondigd vanwege het Coronavirus zijn veel bijeenkomsten en activiteiten geannuleerd ook in district Oost.

Dit gaat in ieder geval om de bijeenkomst ‘Meer rendement uit ondernemen’ op 31 maart a.s.. evenals de bijeenkomst ‘Eerste Hulp bij Cyberincidenten’ op 19 maart a.s. en de bijeenkomst Sterk Techniek Onderwijs Drenthe/Overijssel op 25 maart a.s. 

De bijeenkomsten die staan gepland in maart en april zoals op 9 april a.s., workshop 3D2SKY Insite; Workshop over metaalprinten voor het MKB en het Makerfestival Zwolle: voor uitvinders en ontdekkers op 18 april a.s. zijn nog onzeker. De Ronde Tafel ‘Circulaire Maakindustrie’ van 18 maart a.s is verplaatst naar 10 juni 2020.

Veel organisaties hebben aangekondigd met name digitaal te gaan werken. 

  • De organisaties zetten natuurlijk de werkzaamheden voort, maar nagenoeg uitsluitend vanuit huis;
  • Veel overleggen met externen worden geannuleerd of telefonisch of via conference call gehouden;
  • Medewerkers zijn goed bereikbaar per telefoon en per mail;
  • Natuurlijk staat iedereen klaar om ondernemers te ondersteunen in deze periode van onzekerheid met informatie over de diverse gevolgen van het Coronavirus en de regelingen die versneld worden afgekondigd zoals Borgstelling Regeling MKB (BMKB) die vanaf 16 maart a.s. verruimd en operationeel is.

Misschien interessant voor uBlog

Blog

Jos Kleiboer    
Directie

De herfst kleuren

> Lees meer.

Heeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl