U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
In het najaar (november / december) ontvangt u van de Belastingdienst de beschikking Werkhervattingskas voor 2021. In de praktijk blijkt dat er nog wel eens fouten zitten in de Whk-beschikking. Voorkom dat u in 2021 te veel gedifferentieerde premie Whk betaalt door deze beschikking dus goed te controleren.

Op de beschikking Whk 2021 staan de twee onderdelen van de Whk-premie: de WGA-totaal (voorheen WGA-vast en WGA-flex) en de ZW-flex. U vindt er ook het totale bedrag aan ZW- en WGA-uitkeringen dat aan (oud)-werknemers in 2019 is uitbetaald. Om dit bedrag te kunnen controleren, kunt u bij UWV opvragen om welke werknemers het precies gaat.

LET OP!
U heeft officieel tot 6 weken na dagtekening van uw beschikking premie Whk de tijd om bezwaar te maken, dus neem tijdig contact met ons op! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het team Sociaaljuridisch advies of tel. 030 - 605 33 44.

Misschien interessant voor uBlog

Blog

Jos Kleiboer / Directie      

Afgehekt

> Lees meer.

Heeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl