U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
Coronavirus en zakendoen: wat moet u weten?
Doet u zaken in China, dan heeft u misschien vragen over de uitbraak van het nieuwe coronavirus in de regio Wuhan. Op verschillende plekken vindt u informatie over de laatste stand van zaken.

Om te voorkomen dat het coronavirus verder verspreidt heeft Nederland maatregelen genomen. Zo geldt er een aangepast reisadvies. Heeft u plannen om binnenkort naar China te gaan, bekijk dan eerst het reisadvies van het ministerie van Buitenlandse Zaken.

Informatie op één plek
Wilt u meer weten? Op Rijksoverheid.nl vindt u een speciale pagina met informatie over het coronavirus. Hier vindt u vragen en antwoorden over het virus, maar ook informatie over de meldingsplicht wanneer iemand besmet lijkt. Verder kunt u de Kamerbrieven lezen die zijn gestuurd over de uitbraak van het coronavirus.

Ambassade Peking tijdelijk gesloten
De situatie rond het coronavirus heeft ook invloed op de bereikbaarheid van de ambassade en het consulaat-generaal in Peking. De actuele stand van zaken vindt u op de  website van de ambassade in Peking.

Houd de landenpagina van China in de gaten om op de hoogte te blijven over wat het coronavirus betekent voor uw bedrijf.

Leden kunnen uiteraard ook met vragen terecht bij Koninklijke Metaalunie, tel. 030 - 605 33 44, info@metaalunie.nl

Bron: RVO

Misschien interessant voor uHeeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl
Blog

Blog


Fried Kaanen     
Voorzitter Metaalunie

Samen overeind
blijven

> Lees meer.