U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
Leeromgeving oZone voor bij OOM aangesloten bedrijven
De door opleidingsfonds A+O Metalektro speciaal voor technische bedrijven ontwikkelde online leeromgeving oZone, is binnenkort ook kosteloos beschikbaar voor alle bij OOM aangesloten bedrijven. oZone heeft als doel om het technisch vakmanschap van medewerkers te vergroten, om leren in organisaties te vergemakkelijken en om meer technische kennis te delen tussen medewerkers, tussen bedrijven en tussen bedrijven en het onderwijs.

oZone biedt daartoe een bibliotheek, gevuld met modules voor de technische sector. Denk aan leermodules over meten, tekeninglezen, CNC-verspanen, kanten, veilig werken met de heftruck en Arbowet en –regelgeving. Voor deze bibliotheek wordt voortdurend nieuwe content ontwikkeld voor en door bedrijven.

Zelf leerpaden maken
Leidinggevenden, hr-medewerkers en praktijkopleiders kunnen de modules uit de basisbibliotheek eenvoudig aanpassen aan de eigen, bedrijfsspecifieke situatie. Met een ‘auteurstool’ kunnen zij gemakkelijk eigen lesmodules ontwikkelen, die zij indien gewenst kunnen delen met andere bedrijven in de openbare oZone bibliotheek. Bovendien kunnen ze leerpaden maken, afgestemd op functies, teams of werkplekken in de organisatie en de voortgang van medewerkers volgen.

In een pilotjaar wordt bekeken hoe het platform door de bij OOM aangesloten bedrijven wordt gebruikt. oZone is gebaseerd op het principe van halen en brengen. Het is nadrukkelijk de bedoeling dat die bedrijven het platform ook verrijken met kennis. Als blijkt dat dat ook gebeurt, wordt de samenwerking met A+O Metalektro voortgezet.

Geïnteresseerd in oZone?
Kijk voor meer informatie of het aanvragen van een demo op www.ozone.nl en maak je belangstelling kenbaar via een e-mail naar info@oom.nl.

 

Misschien interessant voor uHeeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl
Blog

Blog


Fried Kaanen     
Voorzitter Metaalunie

Samen overeind
blijven

> Lees meer.