U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
Met ruim 60 gasten vanuit de Koninklijke Metaalunie openden we het nieuwe jaar bij Vostermans Ventilation in Venlo.


Vostermans Ventilation bracht een open verhaal met praktische tips over personeel en verzuim door Geert Vergeldt. Ook kregen we een inspirerend inkijk op het bedrijf door Henk Vostermans gevolgd door een boeiende rondleiding. Mooi om zo 2020 te mogen starten met leden van ons district Limburg van Koninklijke Metaalunie. Dank aan team Vostermans en Vijo Cuisine - fingerfood catering voor de fantasievolle catering.

Onze gasten kregen een envelop mee naar huis met de mogelijkheden die de Techniekcoalitie Limburg hen biedt, om met hun eigen team en personeel te werken aan de realisatie van morgen en overmorgen. Ook meedoen? zie: www.techniekcoalitielimburg voor de mogelijkheden.

 

Misschien interessant voor uHeeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl
Blog

Blog


Fried Kaanen     
Voorzitter Metaalunie

Samen overeind
blijven

> Lees meer.