U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
Binnen STO regio Assen-Beilen worden vijf nieuwe Techlabs opgericht in de plaatsen Assen, Beilen, Eelde, Gieten en Norg. Deze vijf nieuwe Techlabs bevorderen de verbinding en samenwerking tussen het bedrijfsleven en het onderwijs (po, vmbo en mbo) in de regio. De Techlabs en het aanbod worden daarom ook samen met de (regionale) bedrijven ontwikkeld'.

Wilt u als noordelijke ondernemer samenwerken met een of meerdere van deze Techlabs en meedenken over de opzet zowel qua huisvesting, als advies over de benodigde inboedel om aan te sluiten op de hedendaagse techniek-arbeidsmarkt als ook bij het ontwikkelen en uitvoeren van een mooi educatief Techlabs programma? Meld u dan z.s.m. aan of neem deel aan een van de vier voorlichtingsbijeenkomsten:

De data zijn:
6 februari van 15.15 tot 17.15 te Gieten (Stokleggingslaan 17)
27 februari van 15.00 tot 17.00 in Eelde (Burgemeester J.G. Legroweg 29)
12 maart van 10.30 tot 12.30 in Norg (Schoolstraat 1)
9 april van 15.00 tot 17.00 in Beilen (Esdoornlaan 2)

Meer informatie en aanmelding
Birgit Schalkwijk, Projectleider Techlab pijler STO Assen-Beilen bereikbaar via b.schalkwijk@terra.nl. U kunt ook contact opnemen met hondelink@metaalunie.nl.

 

Misschien interessant voor uBlog

Blog

Jos Kleiboer    
Directie

De herfst kleuren

> Lees meer.

Heeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl