U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
Na het succes van de vorige edities van de Circo workshop 'Maritieme maakindustrie', waar onder andere Heerema, IHC en van Oord deelnamen, vindt op 30 januari september, 18 februari en 5 maart de derde editie plaats. In deze 3- daagse workshop draait het om momenten van waardeverlies in product- en materiaalstromen om te draaien naar business kansen.

Circo versnelt de transitie naar een circulaire economie door de abstracte principes van de circulaire economie, in zogenaamde ‘Circo Tracks’, concreet en praktisch toepasbaar te maken voor ondernemers en bedrijven. Circo is opgenomen in het actie-programma en de transitieagenda’s van de Nederlandse overheid, met als doel bedrijven praktisch op weg te helpen met Circulaire Economie. Het programma vervult daarmee een essentiële rol in het behalen van de doelstelling van de Nederlandse overheid om in 2030 het grondstoffenverbruik te hebben gehalveerd en om in 2050 een volledig circulaire economie te hebben.

> Meer informatie en aanmelden.

 

Misschien interessant voor uBlog

Blog

Jos Kleiboer    
Directie

De herfst kleuren

> Lees meer.

Heeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl