U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
Wijzigingen in de Milieulijst MIA\Vamil 2020
Op de Milieulijst staan alle milieuvriendelijke investeringen die in aanmerking komen voor de Milieu-investeringsaftrek (MIA) en de Willekeurige afschrijving milieu-investeringen (Vamil). Ten opzichte van 2019 zijn er 50 nieuwe bedrijfsmiddelen opgenomen op de Millieulijst 2020. 23 bedrijfsmiddelen zijn van de Milieulijst verdwenen.

De Milieulijst 2020 biedt veel nieuwe mogelijkheden voor ondernemers die fiscaal voordelig willen investeren in circulair ondernemen (industrie, landbouw en duurzame bouw). Hierbij valt te denken aan mogelijkheden voor investeringen in circulair produceren en het hergebruik van materialen. Ook nieuw op de Milieulijst zijn verschillende circulaire producten, circulaire bouwmaterialen en het maken van producten uit zwerfvuil. Bovendien zijn de voorwaarden voor fiscaal voordeel voor het verwerken van (chemisch) gerecyclede kunststoffen versoepeld.

Kijk voor meer info op RVO.nl

Misschien interessant voor uHeeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl
Blog

Blog


Bert Jaarsma     
Directie

Ontspanning

> Lees meer.