U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
Op 1 januari 2018 is het Generatiepact van start gegaan. Het Generatiepact Metaal en Techniek zorgt ervoor dat ouderen de gelegenheid krijgen om minder te werken en gezond hun pensioen te halen. Tegelijkertijd krijgen jongeren de kans om in een vaste baan in te stromen.

Alle informatie over het Generatiepact staat op www.generatiepactmetaalentechniek.nl. Hier vindt u naast informatie ook een overzicht van de veelgestelde vragen en een model aanvulling arbeidsovereenkomst. Ook staat er op deze website een rekentool om de netto-gevolgen voor het inkomen van de werknemer in kaart te brengen.

Voor Metaalunieleden is er een kostenoverzicht beschikbaar welke een indicatie geeft voor de werkgeverslasten bij de verschillende varianten als ook voor de gevolgen voor het netto inkomen van de werknemer. Hieronder kunt u de kostenindicatie met toelichting downloaden.

Log in om het hele artikel te lezen

Misschien interessant voor uBlog

Blog

Jos Kleiboer    
Directie

Lichtpuntjes

> Lees meer.

Heeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl