U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
Stageplaatsen aanbieden via www.stagemarkt.nl
In januari en februari starten mbo-studenten met hun eerste of tweede stageperiode. Traditioneel zijn daarom in de laatste weken van het jaar studenten (en ouders) op zoek naar een passende stageplaats. Op de website stagemarkt.nl van SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijven) is deze stageplaats gemakkelijk te vinden.

Hier bieden bedrijven, die op dit moment een student zoeken, stageplekken aan. Het succes van deze website is daarom afhankelijk van het aanbod van bedrijven. SBB roept bedrijven daarom op om een stageplaats aan te melden zodat het succes van de website nog groter kan worden. Een stageplek aanmelden kan via www.s-bb.nl (achter de inlog). Middels radiospots die tot het einde van dit jaar te beluisteren via Slam!FM, Radio Veronica, Sky Radio, en Radio 538, vraagt SBB extra aandacht voor de website.

Over SBB
In SBB werken beroepsonderwijs en bedrijfsleven samen aan erkenning en begeleiding van leerbedrijven waar studenten terechtkunnen voor een stage of leerbaan van goede kwaliteit. Ook maakt het afspraken over wat de student moet weten en kunnen om een diploma te behalen, of bijvoorbeeld een mbo-certificaat voor leven lang ontwikkelen. Verder levert SBB feiten en cijfers, zoals de kans op stage, leerbaan en werk of trends en ontwikkelingen in de sector. Tot slot adviseert SBB de minister van OCW over de aansluiting van het beroepsonderwijs op de arbeidsmarkt.

Misschien interessant voor uHeeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl
Blog

Blog


Fried Kaanen     
Voorzitter Metaalunie

Samen overeind
blijven

> Lees meer.