U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
MTA: Beste industriële toeleverancier 2019
Metaalunielid MTA uit Helmond is uitgeroepen tot de beste industriële toeleverancier 2019 van Nederland in de categorie Best Knowledge Supplier. De prijs is één van de Dutch Industrial Suppliers & Customer Awards 2019, een initiatief van LINK Magazine in samenwerking met ING en ISAH Business Software. Uniek aan de prijzen is dat bedrijven alleen door hun klanten of toeleveranciers worden genomineerd. 

MTA
Machinebouwer MTA uit Helmond werd in 2002 opgericht en levert mechatronische systemen aan producenten in de Agri & Food industrie, Additive Manufactoring, Industrial Printing, Semicon Back-end en Packaging Automation. MTA werkt samen met zowel lokale  als internationale partners vanuit een duurzame samenwerkingsrelatie. Er werken nu ruim 100 mensen van wie een klein deel in de productielocatie in India. Dit jaar is een nieuw bedrijfspand in Helmond betrokken. 

MTA is volgens de jury ‘een systemsupplier die bereid is over een lange periode risicodragend te investeren in ontwikkeling van de klant. Het bedrijf is zeer goed op de hoogte van uiteenlopende technologische innovaties en wil graag vanaf de eerste schets met de klant meedenken. MTA is sterk in eerste proto’s en seriebouw.


Misschien interessant voor uHeeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl
Blog

Blog


Fried Kaanen     
Voorzitter Metaalunie

Samen overeind
blijven

> Lees meer.