U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
Teqnow publiceert 'Big data, groeikansen voor het mkb'
Als we de deskundigen mogen geloven kan een slimme toepassing van Big data ondernemers veel nieuwe kansen en zelfs nieuwe verdienmodellen bieden. Tegelijk roept zo’n stelling nieuw vragen op: geldt dit voor elk bedrijf, welke kansen biedt de toepassing van Big data en hoe zet je Big data dan in? En ook: waarde halen uit data; hoe doe je dat, is het rendabel om hierin te investeren?

Een goede reden voor Teqnow om hierin te duiken en voor ondernemers in het MKB-metaal een handzame handleiding te maken. De publicatie biedt inzicht in de begrippen, scheidt het kaf van de koren en biedt een handig stappenplan om op de juiste wijze de volgende stappen te zetten op het gebied van Big data. Deze uitgave informeert u over de mogelijkheden en aandachtspunten van de nieuwe digitale wereld en specifiek welke toegevoegde waarde u kunt creëren door gebruik te maken van Big data. 

De uitgave 'Big data: Groeikansen voor het mkb' is voor Teqnow deelnemers gratis beschikbaar. Indien u interesse heeft kunt u een e-mail sturen naar info@teqnow.nl. Wij sturen vervolgens het boekje aan u toe. 

> Meer informatie.

Misschien interessant voor u

Heeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl
Blog

Blog


Bert Jaarsma       
Directeur Organisatie

Werkend leren werkt

> Lees meer.