U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
Basisscan Cyberweerbaarheid: heb jij de basis op orde?
Steeds meer bedrijven hebben te maken met een cyberincident. Inmiddels is de vraag niet meer óf, maar wanneer je hiermee te maken krijgt. Het Digital Trust Center ondersteunt ondernemers om zelf met hun cyberweerbaarheid aan de slag te gaan. 

Om je hiermee op weg te helpen, is de Basisscan Cyberweerbaarheid ontwikkeld. Deze scan is gratis, kun je in 5 minuten uitvoeren en geeft inzicht in de cyberweerbaarheid van je onderneming aan de hand van de volgende 5 basisprincipes:

1. Inventariseer kwetsbaarheden
2. Kies veilige instellingen
3. Voer updates uit
4. Beperk toegang
5. Voorkom virussen en andere malware

Na het invullen van de scan ontvang je een rapportage, waarin per basisprincipe wordt weergegeven in hoeverre je de basis op orde hebt. Mocht dit niet het geval zijn, dan ontvang je advies hoe je er zelf mee aan de slag kunt. 

> Naar de Basisscan Cyberweerbaarheid.

Misschien interessant voor uHeeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl
Blog

Blog


Fried Kaanen     
Voorzitter Metaalunie

Samen overeind
blijven

> Lees meer.