U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
Eindhoven meest innovatieve stad van EU
Eindhoven is door de Europese Commissie beoordeeld als meest innovatieve stad binnen Europa. Dat melden ze in hun rapport The Cultural and Creative Cities Monitor 2019, dat dinsdag gepresenteerd werd. De monitor is een door de Europese Commissie ontwikkeld instrument, die voor de tweede keer is uitgevoerd. Het heeft als doel om te onderzoeken welke steden een goede culturele en creatieve omgeving bieden.

Deze uitkomst is afgelopen dinsdag gepresenteerd tijdens de EURegionsWeek in Brussel. In het rapport werden 190 steden, waarvan 90% uit Europa, vergeleken op diverse punten als culturele infrastructuur, participatie en creatieve economie. Eindhoven scoorde bovengemiddeld hoog in de categorieën intellectueel eigendom en innovatie en omgevingsfactoren.

Misschien interessant voor u

Heeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl
Blog

Blog


Bert Jaarsma       
Directeur Organisatie

Werkend leren werkt

> Lees meer.