U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
Rekentool stikstof en meldpunt
De rekentool stikstof is opnieuw beschikbaar en aangepast naar aanleiding van de ‘stikstofuitspraak’ van de Raad van State. Met deze tool berekent u of de uitbreiding of verplaatsing van uw bedrijf effecten heeft op de natuur.

Als dit het geval is, kan het leiden tot het niet doorgaan van de uitbreiding of verplaatsing. Om te kijken of er andere mogelijkheden zijn om uw project door te laten gaan, kunt u zich laten adviseren door een van de adviseurs bestuursrecht. Bij hen kunt u ook melding maken van uw casus. Metaalunie deelt al deze casussen anoniem met MKB-Nederland en VNO-NCW, zodat er een brede inventarisatie ontstaat van de stikstofproblematiek voor mkb-bedrijven. Dit maakt de lobby richting Den Haag om snelle actie en eventuele compensatie te realiseren sterker.

Voor advies over en melding van uw stikstofcasus: bj@metaalunie.nl of 030 – 605 33 44.

Misschien interessant voor uHeeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl
Blog

Blog


Bert Jaarsma     
Directie

Ruimte voor ondernemen

> Lees meer.