U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
Veel projecten kunnen als gevolg van de zogenoemde PAS-uitspraak van de Raad van State niet doorgaan. Dat is voorlopig de uitkomst van het oordeel dat de Raad van State op 29 mei 2019 heeft geveld over het Programma Aanpak Stikstof (PAS). De PAS mag sindsdien niet meer worden gebruikt als basis voor toestemming voor activiteiten die stikstof uitstoten. Dat heeft vele (bouw)projecten en initiatieven in de problemen gebracht. De Taskforce STIKSTOF (waar onder andere Metaalunie, MKB-Nederland en VNO-NCW lid van zijn) zoekt naar oplossingen.

PAS-uitspraak leidt tot veel vragen

Bij bedrijven leven er sinds de uitspraak veel vragen. Daarom is een lijst van veel gestelde vragen opgesteld. Op dit moment is echter nog veel onduidelijk, daarom moeten we als disclaimer toevoegen dat er geen rechten ontleend kunnen worden aan deze informatie. Vaak is een oplossing in de praktijk maatwerk. Bij de beantwoording van de vragen is onder meer gebruik gemaakt van informatie van de Rijksoverheid en de provinciale uitvoeringsorganisatie BIJ12.

> Bekijk de lijst van veel gestelde vragen die de Taskforce STIKSTOF heeft opgesteld.

Misschien interessant voor uHeeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl
Blog

Blog


Bert Jaarsma     
Directie

Ruimte voor ondernemen

> Lees meer.