U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
Subsidie beschikbaar voor projecten op het gebied van circulaire economie
Bent u een ondernemer en/of eindgebruiker en wilt u bijvoorbeeld minder energie gaan verbruiken in uw productieproces of wilt u op een duurzame manier grondstoffen hergebruiken en CO2-uitstoot reduceren? Dan kunt u subsidie aanvragen voor pilotprojecten en demonstratieprojecten binnen de regeling DEI+.

Circulaire economie
Binnen de Demonstratie Energie- en Klimaatinnovatie (DEI+) kennen we 5 thema’s - met elk een eigen budget. Eén daarvan is circulaire economie. Er is een subsidiebudget beschikbaar van 44 miljoen euro en de regeling staat open voor inschrijving tot 22 september 2019.

Binnen een circulaire economie gaan we duurzamer om met grondstoffen. Grondstoffen willen we daarmee langer en hoogwaardiger blijven gebruiken. Onder de regeling DEI+ Circulaire economie vallen recycling en hergebruik van afval, reparatie en het gebruik van biobased grondstoffen, waarbij sprake is van CO2-reductie. Bij biobased grondstoffen gaat het alleen om pilotprojecten.

> Kijk voor meer informatie op de site van RVO.

Misschien interessant voor u

Heeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl
Blog

Blog


Jos Kleiboer
Directeur Beleid

Geniet van de zomer

> Lees meer.