U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
De eHerkenning is een digitaal identificatiemiddel dat een bedrijf nodig heeft bij contacten met officiële instanties als dit verplicht is gesteld.

Betrouwbaarheidsniveau

Er zijn verschillende betrouwbaarheidsniveaus. Iedere officiële instantie bepaalt per dienst welk niveau is vereist. Op dit moment moet u eHerkenning in ieder geval gebruiken bij de Belastingdienst, de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en het UWV. In de toekomst wordt het gebruik van eHerkenning voor steeds meer instanties verplicht gesteld.

Aanvragen of upgraden
Doorloop het stappenplan op www.eherkening.nl. Het advies is om in ieder geval te kiezen voor betrouwbaarheidsniveau 3, aangezien het UWV dit niveau vereist. Het is goed mogelijk dat u al een eHerkenning heeft voor uw contacten met de Belastingdienst (uw boekhouder of accountant weet hier wellicht meer van). Heeft u inderdaad al een eHerkenning, maar is het betrouwbaarheidsniveau te laag? Neem contact op met uw leverancier van uw huidige eHerkenningsmiddel om te vragen of een upgrade mogelijk is.

Kosten
De aanschaf en het gebruik van eHerkenning brengt kosten met zich mee. Deze verschillen per betrouwbaarheidsniveau en de gekozen leverancier.

Meer informatie: www.eherkenning.nl.

Misschien interessant voor u

Heeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl
Blog

Blog


Jos Kleiboer
Directeur Beleid

Geniet van de zomer

> Lees meer.