U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
De maakindustrie in Polen is een groot en snelgroeiend onderdeel van de Poolse economie. Deze zeer concurrerende sector kent relatief lage arbeidskosten, een goed opleidingsniveau en een locatie midden in Europa. Allemaal voordelen die het aantrekkelijk maken om zaken te doen in Polen.

NPCC
Wie zakendoet in Polen kan in Polen terecht bij de Nederlandse Ambassade en de Netherlands – Polish Chamber of Commerce (NPCC). Verder zijn er sectorgerichte kamers van koophandel waar men bedrijven kan ontmoeten. De clusters, soms opgezet door de overheid, soms private initiatieven, zijn ook goede platformen om een zakenpartner te ontmoeten.

Rapport
NPCC heeft in opdracht van Metaalunie een rapport geschreven over de Poolse maaksector en de kansen die deze sector kan bieden voor (Nederlandse) ondernemers. Deze productie is mogelijk gemaakt door NLinBusiness en u kunt het rapport hieronder downloaden.

Misschien interessant voor u

Heeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl
Blog

Blog


Bert Jaarsma       
Directeur Organisatie

Avond van de
Maakindustrie

> Lees meer.