U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
Mkb-metaal vertegenwoordigd in 'Commissie Van Straalen'

Metaalunielid- en bestuurder Tjeuvo Verhoeven heeft namens de sector metaalindustrie zitting genomen in de strategische commissie betere regelgeving bedrijven. Deze commissie, onder leiding van de oud-voorzitter van MKB-Nederland Michaël van Straalen, adviseert het kabinet over knelpunten voor mkb-ondernemers in bestaande regelgeving.

De Commissie is opgericht in november 2018 en zal vier jaar bestaan. MKB-Nederland en VNO-NCW en het ministerie van Economische Zaken en Klimaat vormen samen het secretariaat van de Commissie. Anders dan bij de MKB-Toets of het werk van het ATR, pakt de Strategische commissie juist bestaande wet- en regelgeving aan.
 

Misschien interessant voor u

Blog

Blog


Bert Jaarsma
Directeur Organisatie

Sterke plannen voor
Sterk Techniek Onderwijs

Lees meer.

Heeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl