U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
Metaalunie in gesprek met EZK
Tijdens de Hannover Messe is een delegatie van Koninklijke Metaalunie, waaronder leden van het Dagelijks Bestuur, in gesprek geweest met Michiel Sweers, directeur innovatie bij EZK (midden op de foto). Onderwerp van dat gesprek was het innovatiebeleid van de overheid, de innovatiesubsidies en de evaluatie van de WBSO. 

In het gesprek heeft Metaalunie uitdrukkelijk gepleit voor meer mogelijkheden en ondersteuning in het innovatiebeleid voor procesinnovatie en de implementatie hiervan in de werkprocessen van de bedrijven. Wordt vervolgd in Den Haag was na afloop de conclusie.

Misschien interessant voor u

Blog

Blog


Bert Jaarsma
Directeur Organisatie

Sterke plannen voor
Sterk Techniek Onderwijs

Lees meer.

Heeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl