U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
Word nu al de Fabriek van de Toekomst!

Smart Assessment ook in te vullen via website Metaalunie

Met het Smart Assessment krijgen maakbedrijven antwoorden op vragen als hoe de Fabriek van de Toekomst er uit ziet en wat de volgende stappen zijn die genomen moeten worden om een echte Smart Factory te worden. Het Smart Assessment helpt bedrijven om een meerjarenplan op te stellen waardoor de kansen die Smart Industry biedt in kaart worden gebracht. Koninklijke Metaalunie vindt dat de Smart Industry ontwikkeling ook voor een groot deel van haar leden belangrijk is, daarom heeft het de Smart Assessment geïntegreerd in de eigen website.

Tijdens Hannover Messe is de websitepagina officieel ‘online gezet’ door staatssecretaris Mona Keijzer van EZK. “Op de Hannover Messe wordt wederom duidelijk dat thema’s als automatisering, digitalisering en robotisering de toekomst van onze maakindustrie gaan bepalen”, zegt Fried Kaanen, voorzitter van Metaalunie. “Dat staat ook prominent in de nieuwe IndustrieVisie van Metaalunie, die wij vandaag overhandigd hebben aan EZK-staatssecretaris Mona Keijzer. Metaalunie roept hierin de overheid op maatregelen te nemen die de kracht van het MKB-metaal ondersteunen en versterken. Maatregelen gericht op verhoging van de productiviteit door slimmer produceren. Beleid dat er op gericht is dat de sector optimaal waarde kan creëren voor de Nederlandse economie. Beleid dat nationaal aanbesteden door de overheid en het bedrijfsleven stimuleert”, aldus Kaanen.Blog

Blog

Jos Kleiboer / Directie      

Waar een wil is ...

Lees meer.

Heeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl