U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
Innovatiebeleid trekt grote bedrijven voor
"Het huidige innovatiebeleid is te veel gericht op generieke fiscale instrumenten en bevoordeelt daardoor de grote bedrijven. Terwijl er behoefte is aan specifieke instrumenten waarmee je het mkb beter kunt bedienen." Dit zegt Tom van der Lee, Tweede Kamerlid GroenLinks met onder andere klimaat, energie en economische zaken in portefeuille in het februarinummer van Metaal & Techniek, uitgave Koninklijke Metaalunie.

Van der Lee vindt het huidige kabinet, ondanks goede bedoelingen, niet bijzonder mkb-minded: “Kijkend naar de hoofdlijnen van het beleid, gebeurt er eigenlijk weinig nieuws. Het blijft denken binnen de bestaande kaders vanuit dezelfde – te sobere - financiële blik.”

Lees het hele interview in Metaal & Techniek.

Misschien interessant voor u

Heeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl
Blog

Blog


Jos Kleiboer
Directeur Beleid

Geniet van de zomer

> Lees meer.