U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
Geactualiseerde energiebesparende maatregelen online
De 19 geactualiseerde 'Erkende Maatregellijsten Energiebesparing' (EML) staan sinds kort op de website van Infomil. De bedrijfstak 'Metalelektro en MKB-metaal' staat als nummer 1 (van 19) in de tabel genoemd met de maatregelen in kolom 5.

Publicatie van de maatregelen in de Staatscourant volgt spoedig. De maatregelen treden op 1 april 2019 in werking en vervangen de eerdere lijsten. De lijsten bevatten maatregelen die zich binnen vijf jaar zouden moeten terugverdienen.

Ondernemers die per jaar meer dan meer dan 50.000 kWh of meer dan 25.000 m3 gas gebruiken zijn sinds 2008 verplicht om deze maatregelen te nemen. De rijksoverheid wil deze ondernemers nu ook verplichten om voor 1 juli 2019 hun bevoegd gezag digitaal te informeren over de door hen getroffen maatregelen.

Kijk voor meer informatie en veelgestelde vragen op metaalunie.nl/energiebesparing. Leden die daaraan niet voldoende hebben kunnen contact opnemen met een van onze adviseurs bestuursrecht via 030-6053344 of bj@metaalunie.nl.

Misschien interessant voor u

Heeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl
Blog

Blog


Jos Kleiboer
Directeur Beleid

Geniet van de zomer

> Lees meer.