U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Details
eHerkenning UWV vanaf 1 november 2019
Op 1 november 2019 vervallen de bestaande accounts om in te kunnen loggen op het werkgevers-portaal van UWV. Ondernemers kunnen vanaf dat moment uitsluitend nog met eHerkenning inloggen.

Met eHerkenning kunnen ondernemers en bedrijven zich online identificeren en zo vertrouwelijke gegevens veilig uitwisselen met andere organisaties. Om in te loggen op het werkgeversportaal van UWV is betrouwbaarheidsniveau EH3 nodig.

Naast UWV stappen ook de Belastingdienst, KvK, RDW, RVO, DUO en de gemeente Den Haag in 2019 over op eHerkenning met betrouwbaarheidsniveau EH3. Voor meer informatie omtrent het aanvragen van eHerkenning verwijzen wij u naar de site van het UWV en log vanaf nu in met eHerkenning op het werkgeversportaal.

Meer informatie: Sociaaljuridisch advies, 030-605 33 44 of sj@metaalunie.nl.

Misschien interessant voor uBlog

Blog

Jos Kleiboer    
Directie

Lichtpuntjes

> Lees meer.

Heeft u een vraag?

Bel ons
030 6053344

info@metaalunie.nl